• Din varukorg är tom
Image Alt

Butiken

PJ Inredning & Design drivs av far & son.

Hur ofta ser man 2 killar driver en inredningsbutik – det är en av egenskaperna som gör oss unika.

PJ Inredning & Design startades i oktober 2017 utav Janåke och Petra.

Janåke jobbade som snickare åren innan och kände att kroppen börja att säga ifrån så det var dags att göra något nytt och Petra hade alltid haft ett stort intresse för inredning – den kombinationen blev starten till PJ Inredning & Design AB.

Butiken ligger i en del av det stora huset där Janåke bor. När butiken öppnades var den på 100 kvm och under åren som gått har butiken både byggts ut/om ett antal gånger och idag är butiken på 200 kvm. Butiken innehåller även ett café som serverar lite lättare luncher, sina berömda räksmörgåsar och en del andra gosaker. Kombinationen av ett mysigt café och butik har varit Janåkes vision – ”Ett trevligt utflyktsmål som alla vill besöka”

I Mars 2020 fick Janåke alkoholtillstånd vilket innebär att det kommer även att hållas lite olika event i butiken med allt ifrån Afterwork ”AW”, öl & vinprovning, grillkväll, Tjejkväll med bubbel mm.

Öppettider

Onsdag – Fredag 11.00 – 18.00
Lördag – Söndag 11.00 – 16.00

Kontakt

Ölmbrovägen 4, 718 40 Dyltabruk
info@pjinredning.se
070-100 14 77

Om oss

Janåke, ägare av PJ Inredning & Design AB. Han är bl.a fastighetsskötare och snickare sedan tidigare alltid med många järn i elden. Han är fylld av idéer och har ett stort driv som gör att det alltid händer något i butiken. Han har även stora planer framåt för butiken så vi får väl se vad som händer härnäst.

 

Sebastian, son till Janåke är utbildad elektriker men har alltid haft stort intresse för mat. Det är bland annat hans stora intresse för mat som har gjort att han hittat sin plats i butiken, han älskar att stå bakom disken där han tillreder och serverar våra kunder vad de beställt –  tillagat med kärlek och omtanke.

X